Vil jeres virksomhed være en del af et unikt sammenhold?

Foreningens vision er at tilbyde et godt idrætsmiljø i sunde, sociale rammer, så vi kan forene og danne ramme om idrætsligt og socialt samvær på tværs af alder, køn og kulturel baggrund. Vi har et ønske om, at det er respekt for holdkammeraterne og klubben, der skaber resultaterne og driver klubben fremad.

Vi forsøger at skabe et stærkt tilhørsforhold til vores klub ved at tilbyde medlemmerne mere end blot dét at spille håndbold eller badminton, så fundamentet for foreningen bygges på frivillig, ansvarsbevidst arbejdskraft. Vi arbejder ud fra en noget-for-noget strategi, hvor medlemmerne får mulighed for at deltage i frivilligt arbejde som eksempelvis træner, udvalgsrepræsentant, bestyrelsesmedlem mv.

Hasle KFUM er som udgangspunkt en breddeklub, men tæller i øjeblikket et 2. divisions-, og et 3. divisions-hold på seniorsiden i håndbold. Vores synlighed i Østjylland er derfor markant, og Hasle KFUM er en klub, der har opnået rigtig fine resultater – bl.a. fordi vi er én af de få klubber i 3. division i Østjylland, der ikke er en del af et større klubsamarbejde og dermed reelt fungerer som 2. hold på seniorniveau.

Et sponsorsamarbejde med Hasle KFUM bliver skabt ud fra jeres behov og ønsker. Vi har færdige pakker, hvor I kan sponsorere tøj, træningsdragter, bolde eller bannere. Men hvis I har konkrete forslag til sponsorater, er vi meget lydhøre over for jeres forslag.

Download prislisten for at se konkrete priseksempler og indholdsbeskrivelser på et sponsorat i Hasle KFUM.